NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

 

Itt az idő, hogy újra játsszunk egy kicsit! : ) Úgymond hálám jeléül, hogy ennyien olvassátok a blogomat, szeretnék egy szerencsés nyertest megajándékozni egy – általam kedvelt és sokszor használt alapanyagokból álló – kis csomaggal. (Amikből többek között a képen látható finomságokat is el tudjátok készíteni, mint például a kedvenc vékony tésztás serpenyős pizzámat, vagy a zabpuding porból készült tojásmentes palacsintát, stb. : ) )

Nagyon örülök és köszönöm, hogy ennyien olvastok, és nagyon jól esik minden pozitív visszajelzés. Jó érzés látni a sok fotót, amit a receptjeim alapján készített finomságokról osztotok meg a közösségi oldalakon. Így most is – mint az első játéknál is – arra gondoltam, hogy nem “lájkolós” játék lesz, hanem az általatok elkészített, lefotózott és e-mail-en megküldött fotók közül fogok egyet kisorsolni, és a fotó beküldőjét megajándékozni.

A játék pontos leírását itt találjátok:

A játék kezdete: 2018. 09. 16.

A játék vége (utolsó beérkezési határidő): 2018. 09. 30.  (éjfél)

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. október első hete (legkésőbb 2018. október 7.)

Az 1 db nyereménycsomag tartalma:

A játék menete:

Készítsd el BÁRMELYIK* ételt, süteményt, (akár többet is) stb. a blogomon lévő recept(ek) alapján. Fotózd le, küldd el a fittkonyha.info@gmail.com e-mail címre, a recept linkjével, illetve a neveddel együtt. Olvasd el és fogadd el az alábbi feltételeket, süss, fotózz, küldd el és várd a sorsolást : )

(*2018. 09. 19-i KIEGÉSZÍTÉS: Kérlek, hogy Szafi Free vagy Szafi Reform termékek csomagolásán lévő ALAPRECEPT szerint készült étel/sütemény/stb. fotóját ne küldd játékra. (Ilyen például a Reform vagy Free palacsinta lisztkeverék, Free lángos/fánk lisztkeverék, csomagolásán lévő ALAPRECEPT, amit én is elkészítettem, így nálam is megtalálható. Tehát jöhetnek “Szafi-s” receptek – amik nálam is fent vannak -, csak ne olyan legyen, ami a csomagoláson megtalálható! : ) ) Természetesen a kiegészítés előtt beérkezett ilyen fotók részt vesznek a játékban!

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • A beküldött fotókat feltöltöm a FittKonyha Facebook oldalára a “Ti Készítettétek a játékra 2018.” mappába (IDE) a beküldő nevével, illetve a recept linkjével együtt.  Tehát csak akkor indulj a játékon, ha hozzájárulsz ehhez.
 • Több fényképpel is nevezhetsz, viszont receptenként csak 1 db képpel. Tehát ugyanarról az ételről, süteményről, stb. hiába küldesz több fényképet, csak EGY fog szerepelni a sorsoláson. Ha viszont több receptet is kipróbálsz és elküldöd a fotót róla, akkor ahány recept és a hozzá tartozó fotó, annyiszor több eséllyel indulsz a sorsoláson. (Bocsánat a “szájbarágós” leírásért, de muszáj egyértelműen megfogalmazni a játékszabályokat.)
 • Kérlek, hogy tényleg csak olyan képet/képeket küldj, ami(k) valóban a linkelt recept(ek) alapján készült(ek). Nyilván nem tudom, és nem is akarom ellenőrizni, de – tanulva az előző játékból, ahol sajnos érkezett egy-két olyan kép is, amiről később kiderült számomra, hogy nem is az adott recept alapján készült – muszáj erre is kitérnem. Természetesen változtatni szabad a recepteken, ez nem jelent kizárást a játékból! Az viszont igen, ha például véletlen meglátom valahol ugyanazt a képet egy teljesen más recepttel.
 • A nyertes sorsolás útján kerül kiválasztásra, tehát NEM függ a Facebook-ra feltöltött képre kapott like-ok számától!
 • Nyeremény kézbesítése: CSAK magyarországi címre tudom postázni az ajándékcsomagot.
  A nyertes értesítése e-mail-en történik, illetve itt az oldalon és a Facebook-on is megosztom.
 • Amennyiben 5 nap alatt nem jelentkezik a nyertes, úgy új nyertest fogok sorsolni.
 • A nyeremény készpénzre nem váltható át.
 • Ha tetszik a játék és hírét viszed, megosztod, like-olod, azt megköszönöm, de ez NEM feltétele a játékban való részvételnek és nem jár nagyobb nyerési eséllyel!
 • Ha viszont szeretnéd növelni a nyerési esélyed, akkor azt így tudod megtenni: Kövess az Instagramon (ITT), és a fotóval/fotókkal együtt küldd el e-mail-ben az Instagram felhasználó neved vagy a profilod linkjét. Egyrészt, hogy én is követni tudjalak, másrészt, hogy biztos megtaláljalak és ezáltal plusz egy eséllyel indulhass a játékon.
  Régi követőkre természetesen ugyanígy vonatkozik a plusz egy nyerési esély, amennyiben elküldik az Insta profiljukat/Insta felhasználó nevüket : )
 • Ha van kedved akkor a Facebook-on a nyereményjátékos poszt alatt (ITT) hozzászólásba beírhatod, vagy belinkelheted, hogy melyik recepttel jelentkeztél a játékra, de ez NEM feltétele a játékban való részvételnek és nem jár nagyobb nyerési eséllyel!
 • A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, semmilyen felelősséggel nem tartozik érte!
 • A nyereménycsomagban lévő termékek gyártója/forgalmazója SEMMILYEN felelősséggel nem tartozik a játékért!

Nos, akkor sütésre, fotózásra fel : ) 

 

*****************

2018. 10. 06.  EREDMÉNYHIRDETÉS

Köszönöm a sok képet, amit küldtetek, igyekeztem mindenkiét feltölteni a Facebook albumba. (Természetesen azok a képek is részt vettek a sorsoláson, amik véletlen kimaradtak a Facebook albumból. A “kalapba” mindegyik belekerült. : ) )

Megtörtént  sorsolás, a szerencsés nyertes: Törökné Tóth Judit

Judit almapürés muffinját húztam ki a “kalapból”:

(A muffin receptje ITT található.)