NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

 

Régóta tervezgetek már egy ilyesmi játékot és most végre eljött az idő : ) Úgymond hálám jeléül, hogy ennyien olvassátok a blogomat, szeretnék egy szerencsés nyertest megajándékozni egy  – általam kedvelt és sokszor használt alapanyagokból álló – kis csomaggal.

Nagyon örülök és köszönöm, hogy ennyien olvastok, és nagyon jól esik minden pozitív visszajelzés. Jó érzés látni a sok fotót, amit a receptjeim alapján készített finomságokról osztotok meg a közösségi oldalakon. Éppen ezért arra gondoltam, hogy nem “lájkolós” játék lesz, hanem az általatok elkészített, lefotózott és e-mail-en megküldött fotók közül fogok egyet kisorsolni, és a fotó beküldőjét megajándékozni.

A játék pontos leírását itt találjátok: 

A játék kezdete: 2018. 02. 13.

A játék vége (utolsó beérkezési határidő): 2018. 02. 25. (éjfélig)

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. 02. 26-i héten, de legkésőbb 2018. 03. 04. vasárnap

Az 1 db nyereménycsomag tartalma:

A játék menete:

Készítsd el BÁRMELYIK ételt, süteményt, (akár többet is) stb. a blogomon lévő recept(ek) alapján. Fotózd le, küldd el a fittkonyha.info@gmail.com e-mail címre, a recept linkjével, illetve a neveddel együtt. Olvasd el és fogadd el az alábbi feltételeket, süss, fotózz, küldd el és várd a sorsolást : )

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • A beküldött fotókat feltöltöm a FittKonyha Facebook oldalára a “Ti Készítettétek 2018” mappába a beküldő nevével, illetve a recept linkjével együtt. (IDE: Ti Készítettétek 2018. )
  !!!!! Amennyiben NEM SZERETNÉD, hogy a fotód felkerüljön a mappába, úgy azt kérlek ELŐRE JELEZD az e-mailben.!!!! (Ez NEM feltétele a játékban való részvételnek, tehát minden e-mail-en beküldött fénykép részt vesz a sorsoláson, az is, amelyiknek a beküldője nem járul hozzá a Facebook-ra történő feltöltéshez!)
 • Több fényképpel is nevezhetsz, viszont receptenként csak 1 db képpel. Tehát ugyanarról az ételről, süteményről, stb. hiába küldesz több fényképet, csak EGY fog szerepelni a sorsoláson. Ha viszont több receptet is kipróbálsz és elküldöd a fotót róla, akkor ahány recept és a hozzá tartozó fotó, annyiszor több eséllyel indulsz a sorsoláson. (Bocsánat a “szájbarágós” leírásért, de muszáj egyértelműen megfogalmazni a játékszabályokat.)
 • A nyertes sorsolás útján kerül kiválasztásra, tehát NEM függ a Facebook-ra feltöltött képre kapott like-ok számától!
 • Nyeremény kézbesítése: CSAK magyarországi címre tudom postázni az ajándékcsomagot.
 • A nyertes értesítése e-mail-en történik. (Amennyiben a nyertes beleegyezik, úgy a FittKonyha Facebook oldalán, illetve itt a blogon is közzéteszem.)
 • Amennyiben 5 nap alatt nem jelentkezik a nyertes, úgy új nyertest fogok sorsolni.
 • A nyeremény készpénzre nem váltható át.
 • Ha tetszik a játék és hírét viszed, megosztod, like-olod, azt megköszönöm, de ez NEM feltétele a játékban való részvételnek és nem jár nagyobb nyerési eséllyel!
 • Ha van kedved akkor a Facebook-on a nyereményjátékos poszt alatt (ITT) hozzászólásba beírhatod, vagy belinkelheted, hogy melyik recepttel jelentkeztél a játékra, de ez NEM feltétele a játékban való részvételnek és nem jár nagyobb nyerési eséllyel!
 • A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, semmilyen felelősséggel nem tartozik érte!
 • A nyereménycsomagban lévő termékek gyártója/forgalmazója SEMMILYEN felelősséggel nem tartozik a játékért!

Nos, akkor sütésre, fotózásra fel : ) 

 

******************************

2018. 03. 03.

Köszönöm a rengeteg fényképet, amit küldtetek, örülök, hogy ennyien használjátok, olvassátok az oldalt és sütitek a szebbnél szebb, finomabbnál finomabb ételeket, süteményeket : )

A szerencsés nyertes Nagy Emese. Gratulálok! : )

Emese a gluténmentes boci szelettel nevezett a játékra. (Recept ITT.)